Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyvédek képes leírás - Igazság szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Ügyvédek - Igazság szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: igazsagszolgaltatas.tlap.hu » Ügyvédek
Keresés
Találatok száma - 27 db
A Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesülete

A Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesülete

A Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesület A törvény úgy rendelkezett, hogy az ügyvédi kamarába történő felvételre kizárólag az jogosult, aki ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkezik vagy az Ügyvédi Biztosító és Önsegélyező Egylet tagja. Az Igazságügyi Minisztérium a 9/1991 (VII.18.) IM. rendeletével meghatározta, hogy: Az ügyvéd által kötött felelősségbiztosítás összege nem lehet alacsonyabb, mint az Ügyvédi Biztosító és Önsegélyező Egylet által megállapított kárviselési feltétel.

adojogasz.hu - dr. M. Tóth Zoltán

adojogasz.hu - dr. M. Tóth Zoltán

Dr. M. Tóth Zoltán - pályája az adóhivatalban indult. Az adóhatósági pályafutását 2001-ben az APEH Észak-budapesti Igazgatóságán kezdte és - a régiósítást követően a Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságon fejezte be. adojogasz.hu - Mi felvállaljuk az adózással, adóellenőrzéssel kapcsolatos megbízások nehéz feladatát.

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda

Ügyvédi irodánk segítséget nyújt a közbeszerzési eljárásban való részvételhez szükséges ajánlat megfelelő összeállításában. Értelmezi és közérthetően ismerteti ügyfeleivel az eljárásban történő részvétel feltételeit. Ez irányú igény esetén összeállítja a teljes ajánlatot. Nem egyértelmű előírások esetében hivatalos úton beszerzi a szükséges információkat az ajánlatkérőtől. Tárgyalásos eljárás esetében ügyvédi irodánk teljes körűen, és a megfelelő képesítésű szakemberekkel képviseli ügyfeleit. Keresse ügyvédi irodánkat bizalommal!

Biztosítási ügyvéd

Biztosítási ügyvéd

Cégünk személyi sérüléses balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére. A teljes körű ügyintézés végett cégünk a saját munkatársain túl ügyvédek, biztosítási szakjogászok, igazságügyi orvos szakértő, igazságügyi gépjármű és közlekedési szakértő, igazságügyi mérnök szakértő, igazságügyi könyvszakértő és biztosítási szaktanácsadókkal áll kapcsolatban. Szakembereink minden esetet egyedileg vizsgálnak meg, a több évtizedes szakmai tapasztalat alapján nyújtanak segítséget vagyoni és nem vagyoni kártérítés érvényesítésében, illetve adnak tanácsot.

Bot & Vilceanu ügyvédi iroda Nagyvárad

Bot & Vilceanu ügyvédi iroda Nagyvárad

Ügyvédi irodánk az 51/1995. számú Törvény alapján a Román Országos Ügyvédi Kamaránál vannak jegyezve és a Bihar megyei Ügyvédi Kamara keretén belül jogi tevékenységet végeznek a következő területeken: üzleti jog, kereskedelmi és adminisztratív jogviták, üzleti perek megoldása, elbírálás-közvetítés, képviselet és segédlet biztosítása a jogi átszerveződés és bírósági felszámolás terén, jogi képviselet nyújtása és a hitelezők jogainak védelme, továbbá a kereskedelmi szerződések végrehajtásával kapcsolatos tanácsadás és a szerződéses kockázatok igazgatása.

Budapesti Ügyvédi Kamara (BÜK)

Budapesti Ügyvédi Kamara (BÜK)

Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény szerint csak az folytathat ügyvédi tevékenységet, aki valamelyik helyi ügyvédi kamarának a tagja. Ennek megfelelően a Budapesti Ügyvédi Kamara (BÜK) a Budapesten praktizáló ügyvédek köztestülete, melynek jelenleg mintegy 5,200 tagja van; ez az ország teljes ügyvédi létszámának kb. 60%-a. A Budapesti Ügyvédi Kamara több mint 130 éves múltra tekinthet vissza: valamennyin büszkék vagyunk arra, hogy olyan köztestület tagjaiként tevékenykedhetünk, amelyben egykoron olyan kiválóságok működtek, mint Kossuth Lajos, Deák Ferenc és Eötvös Károly.

Büntetőjogász, Védőügyvéd

Büntetőjogász, Védőügyvéd

Bűncselekmény elkövetésével vádolják? Nem tudja, hogy mit tegyen? Hova forduljon? Sürgősen ügyvéd segítségére lenne szüksége? Keresse fel a Vidákovics Ügyvédi Irodát! Szakszerű védelmet biztosítunk a büntetőeljárások terheltjeinek az ország egész területén, a lopás vétségétől a gazdasági bűncselekményeken át az emberölésig, legyen fiatalkorú felnőtt vagy katona. A Vidákovics Ügyvédi Iroda büntetőügyeken, büntetőjogon alapuló praxist folytat. A büntetőügyekhez gyakran a jog egyéb területei szorosan kapcsolódnak, mi pedig arra törekszünk, hogy teljes körű ügyvédi-jogi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, ezért a védőügyvédi, büntetőjogászi tevékenység mellett gyakorlattal rendelkezünk családjog (válás), polgári vagyonjog, cég- és ingatlanügyekben ellátott peres és peren kívüli ügyekben. Védőügyvédre, büntetőjogászra, válóperes ügyvédre van szüksége? Látogasson el hozzánk!

DR MOHÁCSI ÜGYVÉDI IRODA Debrecen

DR MOHÁCSI ÜGYVÉDI IRODA Debrecen

DR MOHÁCSI ÜGYVÉDI IRODA Debrecen Munkajog, közalkalmazotti és köztisztviselői jog, valamint büntetőjog Kiemelt szakterületeink Munkajog, közalkalmazotti és köztisztviselői jog, valamint büntetőjog További szakterületeink: közalkalmazotti jog,köztisztviselői jog, Gazdasági jog, Polgári jog, Társasági jog, szövetkezeti jog, Társadalmi szervezetek joga, Oktatási jog. Hitvallásunk az, hogy hivatásunk gyakorlása során szakmai hozzáértéssel, méltósággal, becsülettel járjunk el, az irodánk ügyfeleinek a bizalmát maximális odafigyeléssel, körültekintéssel és a hozzájuk való hűséggel kell megszolgálnunk. Irodánk működése során - természetesen a szakmai és az ügyre vonatkozó jogszabályok keretei között- minden törvényes eszköz igénybevételével kiemelten törekszünk megbízóink érdekeinek a védelmére, teljes körű tájékoztatásukra és a velük való együttműködésre az ügyvédi megbízás eredményes teljesítése érdekében.

dr. Bátori-Kallós Korinna

dr. Bátori-Kallós Korinna

Ha Ön autóbalesetet okozott, vagy éppen autóbalesetben megsérült, többé nem kell kiszolgáltatottnak éreznie magát. Szakszerű segítséget kaphat problémái megoldásához, legyen az a jogosítványa bevonása, vagy a biztosítóval történő hadakozás az Önnek jogosan járó kártérítés érdekében. Ha Ön ellen közúti bűncselekmény vagy szabálysértés miatt eljárás indult, szakszerűen látom el védelmét, és mindent megteszek annak érdekében, hogy Ön tisztában legyen jogaival, lehetőségeivel.

Hirdetés
Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Kiemelt szakterületeim: Ingatlan adásvételi szerződések, ingatlanjog, cégalapítás és társasági jog, házassági bontóperek és családi jog, munkajog, örökléssel összefüggő ügyek, általános polgári jog (kártérítési, és tartozásos ügyek, szerződések megszegése, végrehajtási eljárás, stb.) Kérem, tekintse meg honlapomat, ahol a szolgáltatással kapcsolatban minden egyéb részletes információt is megtalálhat, továbbá egyszerűen és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó díjszabásról (az ügyvédi megbízási, illetve munkadíjról), valamint ingyenes online jogi tanácsadást is kérhet.

dr. Duby Ügyvédi Iroda

dr. Duby Ügyvédi Iroda

Klasszikus praxisú ügyvédi iroda, Dr. Duby Helga Kitti ügyvéd. Magánszemélyek és gazdasági társaságok képviselete polgári peres és nem peres eljárásokban, büntetőeljárásban. Jogi tanácsadás és ügyintézés. Mindennapos jogi kérdések kezelése, felmerült jogi problémák megoldása. Ingatlanjog, munkajog, családjogi ügyek, stb. Védelem ellátása büntető,- és szabálysértési ügyekben a nyomozati szaktól a jogerős ítéletig, az esetleges felülvizsgálati eljárásban és a végrehajtási szakban. Megbízhatóság, pontosság, gyors ügyintézés.

Dr. Herman Ivett Annamária - közlekedési szakjogász, ügyvéd

Dr. Herman Ivett Annamária - közlekedési szakjogász, ügyvéd

Dr Hermann Ivett Annamária segítséget nyújt a közlekedési, kártérítési és a családjogi ügyekben. A honlapon gyorshajtás büntetés kalkulátort is talál. Ittas járművezetés vétsége, mint bűncselekmény akkor valósul meg, ha a vér alkohol szintje 0,8 ezreléket meghaladja. Gyalogos gázolásnál, vagy személyi sérüléssel járó közúti baleset okozásánál baleseti kártérítés jár a sértettnek. A házasság megkötésével a házastársak között a házassági életközösség idejére házastársi vagyonközösség keletkezik. A válóperes ügyvéd hatékony, gyors és megbízható segítséget nyújt a válóperek lebonyolításában.

Dr. Horváth Anikó Ügyvéd

Dr. Horváth Anikó Ügyvéd

Jogi tanácsadás, jogi képviselet irodánk fő tevékenysége cégek és magánszemélyek részére. Ingatlan adás-vétel, bérlés során jogi segítséget nyújtunk. Házassági, vagyonjogi szerződés készítése, öröklési jog, egyéb magánjogi szerződések előkészítése, földhivatali és egyéb ügyintézés napi feladataink közé tartozik. Munkajogi ügyekben is nyújtunk jogi tanácsadást és képviseletet munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Cégalapítás vagy éppen felszámolás zajlik? Sok kintlévőség halmozódott fel? Minderre hatékony segítséget kínálunk. Az adó-és vámjog, valamint a kártérítési jog területén is otthon vagyunk.

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd vagyok, kereskedelmi jogi szakjogász. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtok magyar és angol nyelven. Tevékenységemet több szakértő (könyvelő, ügyvéd, mérnök) partnerem segíti. Irodám az elektronikus cégeljárás ügyintézésével is áll az ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatásaimat leginkább a büntetőjog, polgári peres és nem peres eljárások, ingatlanjog, cégjog és gazdasági jog, illetve ezekkel kapcsolatos ügyekben nyújtom. Működésemről bővebben a Szakterületek oldalon olvashat.

Dr. Kollár Andor szegedi ügyvéd

Dr. Kollár Andor szegedi ügyvéd

Több éves szakmai tapasztalattal várom Ügyfeleimet Szeged belvárosában működő, a modern kor technikai követelményeinek is mindenben megfelelő irodámban. A polgári jog (családi jog, ingatlanjog, munkajog, öröklési jog, társasági jog, kártérítési jog) és büntetőjog területén is vállalom Megbízóim képviseletét.

Dr. Mohos Gábor ügyvéd

Dr. Mohos Gábor ügyvéd

Ha szeretné tudni hogy mikor, mit tegyen, és hogyan védje meg saját személyét és értékeit, vagy ha fontos döntés, esetleg válás előtt áll, érdemes jogi tanácsot igénybe vennie. Mondja el jogi problémáját, és mi találunk rá jogi megoldást! A házassági válóperben a jogi képviselet nem kötelező, de célszerű. A házasság felbontása során felmerülő kérdések vagyonjogi, gyermekelhelyezési hatásai komolyak, és az ítéletben foglaltak tartós jogi helyzetet hoznak létre, melynek megváltoztatását később csak különös indokolt esetben lehet kérni a bíróságtól. Kérem, hogy amennyiben bármilyen kérdése van, látogasson el oldalamra, és írja le, milyen ügyben segítsek Önnek!

Dr. Ócsai Ügyvédi Iroda

Dr. Ócsai Ügyvédi Iroda

Irodánk büntetőügyekben védelmet, polgári és munkaügyekben peres képviseletet és peren kívüli egyeztetést vállal. Képviseljük ügyfeleinket házassági bontóperben és vagyonközösség megszüntetési ügyekben. Készítünk ingatlan adásvételi és egyéb szerződéseket, kapcsolatban vagyunk ingatlanközvetítő irodával, vállalunk földhivatali ügyintézést is. Alapítunk, képviselünk és megszüntetünk gazdasági társaságokat, alapítványokat, egyesületeket, szövetkezeteket. Gyakorlatunk van távközlési jogi, infokommunikációs és versenyügyekben is.Lépjen kapcsolatba velünk - segítünk!

Tuti menü