Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyészség képes leírás - Igazság szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Ügyészség - Igazság szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: igazsagszolgaltatas.tlap.hu » Ügyészség
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kriminálexpo

Kriminálexpo

Az 1991 óta éves rendszerességgel jelentkező Kriminálexpo rendezvények tartalmának kialakítása ez évben is az érintett minisztériumok és országos hatáskörű szervezetek, a köz- és magánbiztonság társadalmi és üzleti képviselői szakmai együttműködésének köszönhető.

Magyar Köztársaság Ügyészsége

Magyar Köztársaság Ügyészsége

Magyar Köztársaság Ügyészsége A Magyar Köztársaság ügyészi szervezete: - a Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyészsége, - a fellebbviteli főügyészségek, - a megyei főügyészségek, (illetve a Fővárosi Főügyészség), - a helyi ügyészségek (városi, illetve fővárosi kerületi), - a Katonai Főügyészség, - a Katonai Fellebbviteli Ügyészség és - a területi katonai ügyészségek

Nem kér a politikai befolyásból a főügyész

Nem kér a politikai befolyásból a főügyész

Nem kér a politikai befolyásból a főügyész Nem lesz politikai indíttatású elszámoltatási kampányok szolgája a vádhatóság - mondja a legfőbb ügyész. Kovács Tamás arról is beszél a Történet hangszerelve című műsorban, hogy miért viselkednek visszafogottan az ügyészek a gyűlöletbeszéd-ügyekben.

Ügyészek Országos Egyesülete

Ügyészek Országos Egyesülete

E társadalmi szervezetet az ügyészek és az ügyészi szervezetben foglalkoztatott munkatársak a szakmai érdekképviselet elősegítése érdekében alapították 1990-ben. Az Ügyészek Országos Egyesületének tevékenysége az ügyészi hivatás megőrzésének és tekintélyének fenntartására irányul - az Alapszabály (1990) és az Etikai Kódex (2000) alapelveiben meghatározott keretek között.

Tuti menü