Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Igazság szolgáltatás.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Igazság szolgáltatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: igazsagszolgaltatas.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 12 db
Adatvédelmi Biztos

Adatvédelmi Biztos

Adatvédelmi Biztos Az adatvédelmi biztos feladata a személyes adatok védelméhez való jog, vagyis az információs önrendelkezési jog és a közérdekű adatok nyilvánosságának, vagyis az információszabadságnak a védelme, e két alkotmányos alapjog érvényesülésének előmozdítása, felügyelete. Eljárási jogosultságait, hatáskörét alapvetően a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint az állampolgári jogok országgyűlési biztosáról szóló 1993. évi LIX. törvény tartalmazza.

Az MNB legfrissebb hivatalos devizaárfolyamai

Az MNB legfrissebb hivatalos devizaárfolyamai

Az MNB legfrissebb hivatalos devizaárfolyamai

Békéltető testületek

Békéltető testületek

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Békéltető testületek

Elektronikus aláírás

Elektronikus aláírás

2009. március 16-ától az elektronikus cégeljárás illeték és a költségtérítés befizetéséhez szükséges utalványmintáit a Magyar Államkincstár által működtetett honlapon kell igényelni. A weboldalon az aláírás készítéséhez Windows XP operációs rendszeren bizonyos esetekben telepíteni szükséges a .NET 3.5 frissítését.

Igazságügyi szakértő

Igazságügyi szakértő

Az igazságügyi szakértő feladata, hogy a tudomány és a műszaki fejlődés eredményeinek felhasználásával készített szakvéleményével segítse a tényállás megállapítását, a szakkérdés eldöntését. Honlapunkon az igazságügyi szakértők feladataival kapcsolatos információk, a kapcsolódó hatályos jogszabályok, hírek, valamint szakterületenként kategorizálva az egyes szakértők elérhetőségei kerülnek elhelyezésre. Megtalálhatók továbbá az Igazságügyi Szakértői Intézetek szakterületei, földrajzi illetősége és elérhetőségei.

Magyar Közlöny

Magyar Közlöny

Magyar Közlöny A Kormányzati Portál közlönyök-oldalán hiteles elektronikus dokumentumként juthat hozzá a közlönykiadványokhoz.

Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó

Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó

Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó

Mediáció

Mediáció

Vitában áll? Konfliktusa van? Nem akar perben részt venni? Mediáció, mediátor - közvetítői eljárás, közvetítő, a mediáció lényege, peren kívüli megállapodás, konfliktus, vita, per.

Hirdetés
Országgyűlés

Országgyűlés

A magyar választójogi rendszer (ún. vegyes rendszer) Európa egyik legbonyolultabb rendszere. A választópolgárok azonban - megértve lényegét - sikerrel alkalmazták azt az 1990 óta megtartott öt országgyűlési képviselő-választás során. Az Országgyűlésbe 386 képviselőt választanak, általános, egyenlő választójog alapján, közvetlenül és titkosan a négyévenként sorra kerülő választásokon.

választás

választás

Az oldalam az álltalam képviselt meglátásokat tartalamazza. Egy szebb, élhetőbb ország elrése a célom, melyben a lehetőségek, mindenki számára egyenlően vannak megteremtve. Mind a fiatalok, mind a középkorúak, mind az éltesebbek, jól érezzék magukat ebben a kis országban. Hiszem és tudom, hogy amennyiben teret kap mozgalmunk, ezeket a célokat meg tudjuk valósítani.

Választottbíróság

Választottbíróság

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Választottbíróság

Tuti menü